Opdrachtgevers

Door veranderende regelgeving, afhankelijkheid van weersinvloeden en de concurrentie is het van belang om uw personeelbestand flexibel te organiseren. Om het verschil te maken bent u deels afhankelijk van uw personeel.

Primair Schilders beschikt over een groot aanbod kandidaten, welke geselecteerd zijn op kennis en kunde in de schildersbranche. Door onze oprechte betrokkenheid in uw bedrijf of organisatie vinden wij de kandidaat die het best past bij uw wensen en behoeften.

Primair Schilders hecht veel waarde aan de kwaliteit van de kandidaten. Wij zorgen voor opleiding, ontwikkeling en begeleiding van de kandidaten. Tevens voor u als opdrachtgever verzorgen wij bijeenkomsten over de ontwikkelingen in regelgeving in relatie tot personeel. Wij denken mee in uw vraagstukken en zijn daardoor een sparringpartner om gezamenlijk tot de beste oplossing te komen.

Primair Schilders is de specialist voor schilders, glaszetters, afwerkers met activiteiten als uitzenden, detacheren, werving en selectie van vakbekwame werknemers op elk gewenst niveau. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt voor ons om te zoeken naar een kwalitatief geschikte werknemer voor uw organisatie.

Bent u op zoek naar vast of tijdelijk personeel, dan bent u bij Primair Schilders aan het juiste adres.

Diensten
Uitzenden / Detacheren

U zoekt voor langere tijd of tijdelijk personeel, graag vertellen wij u wat Primair Schilders hierin voor u kan betekenen. Bij uitzenden en detacheren maakt u optimaal gebruik van de flexibiliteit die de NBBU fasen bieden. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in uitzenden en detacheren? Neem dan contact op met Primair Schilders.

Werving en selectie

U besteedt de werving en selectie van kandidaten uit aan Primair Schilders. Dat houdt in dat wij de werving en selectie van het personeel voor onze rekening nemen. Op basis van het door u omschreven profiel bieden wij u een aantal geschikte kandidaten aan. Vervolgens maakt u zelf een keuze uit de aangeleverde kandidaten en neemt u hem of haar rechtstreeks in dienst. U betaalt eenmalig een fee voor deze bemiddeling. Deze vorm van dienstverlening wordt veel toegepast bij kaderfuncties. Hierbij kunt u denken aan functies als:

  • Werkvoorbereider
  • Calculator
  • Uitvoerder
  • Projectleider
  • Bedrijfsleider

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in werving en selectie? Neem dan contact op met Primair Schilders.

Vacature mail
Maak een een zoekopdracht en ontvang nieuwe vacatures per mail.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Onze klanten